Proběhla Nerf akce v Hronově!

Zatímco se kluci z teamu policistů snažili zneškodnit bombu, skupina mafiánů jim vnikla na základnu a sebrala důležité dokumenty a důkazy. Jenomže bomba nakonec skutečně vybuchla a tím herní kolo vyhrála skupina teroristů.

Například tak dopadlo jedno ze šesti herních kol zážitkové akce NERF v DDM Dominu. Akce zaměřená na aktivity spojené s fenoménem dnešního především chlapeckého dětství přitom vůbec nebyla jenom o střílení molitanových šipek.

Děti tak v rámci pátečního “výcviku” absolvovaly tradiční opičí dráhu, logické hry, hry založené na rozvoj spolupráce a komunikace, nechyběla ani noční hra venku. V sobotu pak vypukla hlavní NERF hra, kde proti sobě bojovali 3 frakce, každá s rozdílnými úkoly. Děti se tak mohly po každé hře poučit z vlastních chyb, případně měnit strategii.

Domino pořádá pro děti mnoho zážitkových akcí, nejčastěji jsou inspirované právě kroužky, které nabízíme dětem. Znát tak můžete vícedenní akce spojené s Minecraftem, Airsoftem, v červnu 2019 připravujeme akci Robinsoniáda – outdoorový víkend. Více podrobností nejen o této akci naleznete na webových stránkách Domina – www.dominohronov.cz

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

3 + 3 =