Co se dělo, děje a bude dít?

Jsou to už tři měsíce od školení krajských organizátorů Nerfligy, kterým započalo veškeré dění v rámci této nové sportovní ligy. Je až skoro neuvěřitelné, kolik se toho stihlo za ty zmiňované měsíce udát.

Na prvním místě proběhlo už 8 turnajů a 4 se chystají ještě do konce tohoto školního roku. Další pak samozřejmě po prázdninách. Zatím byly všechny nepostupové, na postupové se můžete těšit právě od podzimu.

Prakticky ve všech krajích se budete moct s Nerfkami i Nerfligou jako takovou setkat na dětských táborech i letních soustředěních. V Královehradeckém kraji se dokonce můžete přihlásit i na specializovaný Nerftábor.

Nedílnou a velkou částí Nerfligy jsou Nerf kroužky. V Bruntále se rozběhl jeden ještě v tomto pololetí, další tři pak budou otvírat od dalšího školního roku. Stejně tak se bude od září otvírat kroužek v Mladé Boleslavi, čtyři kroužky otevřou různá pracoviště po Plzeňském kraji, dva se rozjedou přímo v Praze, další dva kroužky budete mít možnost navštěvovat v kraji Ústeckém a v neposlední řadě jeden i na Základní škole v Žebráku.

Nejsou to ale jen tábory a turnaje, na kterých se s Nerfligou můžete setkat, jedná se i o mnoho menších i větších akcí. V Plzni proběhl Festival volného času, kde se byly jak Nerfky, tak Nerfliga představena více jak 6-ti tisícům lidí. Podobnou předváděčku připravuje i Bruntál, kde se 18.6. při oslavách Dnu města budete mít možnost seznámit na jednom ze stanovišť se vším, co Nerfliga obnáší.

Jedna z největších událostí, která nás čeká na podzim, je otevření samostatné Nerf haly, které připravuje Jihomoravský kraj při příležitosti každoročního otvírání střediska volného času v Ivančicích.

Děje se nejen tohle všechno, ale i mnoho dalšího! Tak neváhejte a přijďte se podívat na některou z plánovaných akcí, přihlašte se do kroužku a nebo si rovnou zajděte zasoupeřit s kamarády na některý z postupových i nepostupových Nerfturnajů 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

− 1 = 2